maanantai 8. tammikuuta 2018

Mitä on tuloillaan?

Täällä ollaan taas, joululomista ja vuodenvaihteesta selvinneenä ja virkistyneenä! Minulla on nyt alkamassa tosi projektipainoitteinen kevätlukukausi koulun puolesta, enkä aivan vielä tiedä, mitä kaikkea lähden siellä tekemään. Projekteistani huolimatta koitan ehtiä pitää maanantait julkaisupäivinä blogissani - teki niin hyvää syksyllä aloittaa jokainen viikko kirjoittamalla blogiin!


Torstait sen sijaan jätän ainakin toistaiseksi pois julkaisutahdistani. Aion tammikuun aikana keskittyä syksyllä mainitsemani kirjakässärin viimeistelyyn, ja kevään projektien ideointiin. Minua kiinnostaisi aloittaa toinen blogi liittyen ekologisuuden ja kestävän kehityksen teemoihin. Ne ovat minulle tärkeitä aiheita, joita olisi mielenkiintoista päästä ruotimaan ja tutkimaan enemmän. Voi silti olla, että teen sen jossain muussa, kuin blogimuodossa. Voisi olla hankalaa pitää pystyssä molempia blogeja yhtä aikaa.


Pyörivään nuoleen liittyen kuitenkin voin luvata, että postailuja jatkan, vähintäänkin nyt talven ajan. Olen loman aikana katsonut muutamia mielenkiintoisia elokuvia ja sarjoja, joista tulen ainakin kirjoittamaan (mm. Ronja Ryövärintytär-anime, joka tuli uutuutena Netflixiin!). Lomalla ajatukset pääsivät muutenkin tepastelemaan omia luovia polkujaan, ja tuli pohdittua muutamia muitakin postausaiheita valmiiksi. Hihii - kivaa päästä taas kirjoittamaan.


Toivottavasti sun vuosi on lähtenyt kauniisti käyntiin, ja tervetuloa seurailemaan Pyörivän nuolen vuotta 2018!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti