torstai 7. syyskuuta 2017

Alut ovat jännittäviä

Olen Vilhelmiina, opiskelen animaatiota ja olen kiinnostunut kaikesta, mistä voi löytää tarinan.
Olen kirjoittanut täällä ennenkin, ja nyt päätin aloittaa uudelleen. Ja vauhdilla aloitankin, sillä aion julkaista tämän syksyn ajan joka maanantai ja torstai yhden uuden postauksen! Olen aika innoissani.

Minä olen ihmisenä ennemmin kirjoittaja, kuin piirtäjä. Niinpä tässä opiskellessani animaatiota, päätin ryhtyä niistä kirjoittamaan taas blogiin (sen sijaan, että harjoittelisin animoimista piirtämällä, mikä voisi jollekulle muulle tulla aiemmin mieleen). Minun luonnosvihkonikin on ihan täynnä kirjoitettuja asioita. En ikinä jaksa piirtää. En edes kuvituskuvia, vaikka tiedän, että sillä tavalla asiat muistaisi paremmin.
Joten kirjoittamisen lisäksi päätin, että nyt harjoittelisin myös piirtämistä. Päätin kuvittaa jokaisen postauksen itse.
Aion kirjoittaa lähinnä anime-elokuvista ja jonkin verran mangoista (uusin aluevaltaukseni). Kirjoitan analyysejä yksittäisistä teoksista, sekä tekstejä laajemmin animaatioiden ympärillä pyörivistä aiheista. Haluan oppia ymmärtämään elokuvaa ja tarinoita yhä paremmin, ja siksi päätin ottaa selvää minua kiinnostavista teemoista ja jakaa sitten tutkimustulokset kanssanne. Aion kirjoittaa muun muassa siitä, mikä tekee Ghiblistä niin erityisen, miksi Muumien Mörkö on tärkeä hahmo, ja tehdä pari animaatioaiheista haastetta.
Opiskellessa ollaan ammattilaisuuden ja faniuden rajamailla, yritän luovia sieltä parhaimpien ajatusten kera molemmista puolista.


Kiva kun olet täällä.


Terveisin, Vilhelmiina
PS: Jos kaihoilet vanhojen postauksien pariin, niin ei hätää, ajattelin kirjoittaa suosituimpien aiheiden pohjalta uudet, tuoreemmat postaukset johonkin väliin, kunhan ehdin. Päätin kuitenkin poistaa vanhat tekstit, sillä haluan aloittaa ihan alusta uusin jutuin.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! On mukava päästä taas lukemaan tekstejäsi ;)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihana kuulla! Tervetuloa lukemaan taas :)

    VastaaPoista