maanantai 5. helmikuuta 2018

Lavastushommia ja kuulumisia


Otin taas vastaan elokuvaprojektista lavastajanpaikan. Kiirettä riittää sen kanssa seuraavat kolme viikkoa. Hommanani on lavastaa kuudelle eri hahmolle osa kotia. Pitää ainakin lavastaa muuttolaatikoita pursuileva olohuone, sekä asunto täynnä huonekasveja. Olen aika innoissani, kun pääsen taas tekemään jotain konkreettista (animaatio- ja kirjoittamishommat ovat niin erilaisia ja aika yksinäisiä hommia kuvauksiin verrattuna).


Kirjoittamisesta puheen ollen. Kröhöm.


Minun tosiaan piti kirjoittaa tammikuussa kirjakäsikirjoitus valmiiksi. Ei tässä liene yllätys, että niin ei nyt käynyt. Hehe, yritän lohduttaa itseäni sillä, että aivoni tarvitsevat vain aikaa käsitelläkseen tarinaa ensin itsekseen. Että on hyvä ottaa tekstiin etäisyyttä ensin ja palata siihen myöhemmin tuorein ajatuksin. Ja muuta sellaista.  


Toivon, että saan kuvausrupeamasta taas uutta ajateltavaa, ja virtaa, että jaksan taas pakertaa tekstin ääressä yksikseni.  Olin tänään ajatellut kirjoittavani Paprika-animesta (joka muuten ainakin joulun aikaan vielä löytyi Netflixistä, kannattaa käydä tsekkaamassa!). Aloittelin tekstiä, mutta sen julkaisu menee nyt ensi viikolle. Niinpä tämän viikon tekstistä tuli taas kuulumispostaus - joita onkin alkanut pulpahdella yhtä paljon, kuin muitakin tekstejä. 


Mutta tykkään kirjoittaa näitäkin, joten olkoon.


Tänään kokeilin piirtää jotain vähän uusilla tekniikoilla, se oli hauskaa! Mitä pidätte?
Psst! Pixarin uusin kokopitkä animaatio Coco tulee Finnkinon Lasten Sunnuntaihin 11.2. jo ennen ensi-iltapäiväänsä, jos kiinnostaa käydä näkemässä se pika pikaa!

3 kommenttia:

 1. Kiva on minusta lueskella näitä sinun arkikuulumisiasi. :) Ja hieno on piirroksesi - jälleen kerran. Lavastusrupeamasi kuulostaa todella mielenkiintoiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla ja kiitos! <3 Lavastusprojektiin tulikin mutkia matkalle, joten voi olla että tulevat viikot ovatkin vapaita :D Pitääpä etsiä taas uusia projekteja tehtäväksi!

   Poista
  2. Yritin muuten joku kerta kommentoida puhelimella sun Voice of Disney -kisaan, mutta useista yrityksistä huolimatta kommentti ei jotenkin koskaan lähtenyt. Vai tuliko ne perille? xD

   Meinasin siinä vaan hämmästellä sitä, että tajusin Love is an open door -kappaleen voivan tarkoittaa Hansille sitä, että Annan kautta ovi on auki kruunuun ja kuninkuuteen! Joten ehkä Love is an open door oli kuin olikin aika osuva valinta pahislauluksi Frozenille! Myös Elsan Let it go -olisi voinut olla vaihtoehto: jos emme tietäisi Elsan hahmon olevan elokuvassa hyvä, laulu voisi hyvinkin olla pahiksen laulu. Lauletaanhan siinä siitä, ettei mikään enää rajoita hänen voimiaan. "No right, no wrong, no rules for me."

   Poista