torstai 30. marraskuuta 2017

Huomenna alkaa joulukuuTänään on marraskuun viimeinen päivä, ja se on minulle varsin merkittävää, sillä osallistuin NaNoWriMo-haasteeseen (National Novel Writing Month), jossa marraskuun aikana tulee kirjoittaa 50 000 sanaa. Se on aikalailla 200 sivua tekstinkäsittelyohjelmassa ja käytännössä yhden peruspitkän romaanin verran.


Huuh. Ja olen onnistumassa siinä! (Tosin sovelsin sääntöjä vähän. En kirjoita vain yhtä tarinaa, vaan laitoin päätavoitteikseni: 1. kirjoittaa käytännössä mitä tahansa - blogitekstit mukaan lukien - niin, että sanamäärä täyttyisi, ja 2. että saisin viimein keskeneräisen kirjakäsikirjoitukseni valmiiksi.)


Nano-deadlinen lisäksi tänään on viimeinen päivä täällä blogissa tänä syksynä, kun julkaisen tähän säännölliseen tahtiin. En aio kadota minnekään, mutta aion pitää ainakin joulukuun sellaista taukoa, että julkaisen vain niinä hetkinä, kun minua kovasti inspiroi. Voi olla, että keväällä aloitan tasaisen postaustahdin uudestaan, sillä rutiini kirjoittamisessa on tehnyt minusta tässä blogissa hyvää.


Olen myös saanut lisää varmuutta omaan piirtämiseeni, mikä tekee minut kovin iloiseksi.


Minulta uupuu Nanosta vielä noin 2700 sanaa, eikä kirjakäsikirjoituskaan ole aivan valmis vielä, joten kiirehdin nyt niiden pariin!


Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä, toivottavasti sun joulunodotuksesta tulee hyvä.


Lähteitä sun muuta sellaista:


NaNoWriMolla on viralliset sivut, joilla selitetään haasteen idea. (Tosin itse liityin haasteeseen ihan itse, enkä ole esim. kirjautunut noille sivuille.) How It Works, https://nanowrimo.org/how-it-works, viitattu 30.11.17.

2 kommenttia:

 1. Blogiasi on ollut ihana seurata nyt syksyn aikana, ja sinä todellakin ansaitset tauon niinkin säännöllisen päivitystahdin jälkeen. Ja mahtavaa, että olet onnistumassa haasteessa, onnitteluni! :) Kirjakäsikirjoitus kuulostaa mielenkiintoiselta. Minunkin varmaan pitäisi joskus osallistua tuollaiseen haasteeseen, että saisin kirjoitettua tarinoitani vähän useammin.

  Julkaisin blogissani vastauksen sinun elokuva-haasteeseesi, kiitos vielä siitä: https://courtofeleanor.blogspot.fi/2017/11/dark-was-night-when-our-tale-was-begun.html

  Ihana kuva muuten! Hyvää joulun odotusta sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla!

   Sain Nanon kirjoitettua ajallaan, jes! Myös käsikirjoitus on kasassa ja annan sen nyt muhia seuraavaa kirjoituskierrosta varten. Suosittelen kyllä Nanoa, jos innostusta riittää! Puoliväli on pahin, mutta sen yli kun pääsee, niin helpottaa. :D

   Jee, käyn tsekkaamassa! :)

   Kiitos!

   (Ps. Kirjoitin nyt pelkällä nimimerkillä, koska en tällä hetkellä oo kirjautuneena sisään - jos hämmensi :D)

   Poista